Public Survey 504 ERROR The request could not be satisfied

932
7
07-12-2022 07:38 AM
RiccardoArmellini1
New Contributor

HI everybody,

I've published a public survey on my company's Portal and everything was working without any issue since a couple of weeks ago.

Then the survey was no more reachable due to the following error:

RiccardoArmellini1_0-1657636425595.png

It seems to be a problem on the CloudFront server. 

Any of you is experiencing the same issue?

Can you help me?

P.S. Due to security policy our Portal is reachable only through VPN connection

Many thanks,

Riccardo

 

0 Kudos
7 Replies
SalomaoFortaleza
New Contributor II

Dear,

Can you identify the cause of the problem?
Solved?
I'm also having the same problem.

0 Kudos
SalomaoFortaleza
New Contributor II

Here it was resolved.
A policy that came with a Firewall update was blocking the survey123.arcgis.com form.
The people who take care of the Firewall managed to solve it.

0 Kudos
ajohnson_wsb
New Contributor II

Do you have any specifics on what the people who manage the firewall had to allow?

0 Kudos
SalomaoFortaleza
New Contributor II

Dear AlexJohnson2,

I don't have the specs, but I'll ask them. As soon as I have it, I'll post it here.

 

SalomaoFortaleza
New Contributor II

The people who manage the firewall said that they freed up inbound traffic, coming from AWS to the Arcgis Portal machine.

0 Kudos
RiccardoArmellini1
New Contributor

I'm in contact with ESRI Support, still trying to fix it.

No solutions yet.

0 Kudos
KarenLizcano1
New Contributor II

I have a survey published on AGO but with a Feature Service on our external server.  I can sometime submit a survey but sometimes I get the 504 error. It seems really random, I can't find a pattern.  I'm thinking it may some security/firewall running and blocking.  Any ideas welcome. 

 

0 Kudos