ArcGISRequestError: HTTP 504: UNKNOWN_ERROR for Survey123 generate report

3779
33
Jump to solution
04-27-2021 10:52 AM
YuliaMamonova
Occasional Contributor III

None of the reports can be generated because of ArcGISRequestError: HTTP 504: UNKNOWN_ERROR for all of my surveys.

Tags (2)
2 Solutions

Accepted Solutions
YuliaMamonova
Occasional Contributor III

UPDATE: works fine on Survey123 website, no luck with Integromat yet

View solution in original post

0 Kudos
YuliaMamonova
Occasional Contributor III

UPDATE: Integromat works again too

View solution in original post

0 Kudos
33 Replies
CraigRobinson1
New Contributor II

I am having the same problem.

YuliaMamonova
Occasional Contributor III

Can someone from Survey123 please let us know when this will be resolved?

This very negatively affects field operations.

0 Kudos
IandeNeeve1
New Contributor III

Yes, having the same issue. On multiple feature services. Please advise when it is resolved. Thank you!

Tags (2)
YuliaMamonova
Occasional Contributor III

UPDATE: works fine on Survey123 website, no luck with Integromat yet

0 Kudos
YuliaMamonova
Occasional Contributor III

UPDATE: Integromat works again too

0 Kudos
ZhifangWang
Esri Regular Contributor

Hi ALL,

We had an update of the Survey123 website for back-end architecture migration last night (PST). This report service issue was caused by not fully resizing the performance to the previous scale, it is fixed now. If you still observe any issues, please let us know.

 

Thank you again for all your feedbacks.

0 Kudos
DionO_Reilly
New Contributor III

We are getting the same error the last couple of days.  We connect to our Portal through the Survey123 website and run our reports.  Any suggestions would be appreciated.  Thank you

0 Kudos
ZhifangWang
Esri Regular Contributor

Hi @DionO_Reilly 

Thanks for reaching to us.

 

  • Did your report run well without issue before this week?
  • When the error occurs, did the task contains a lot of record/repeat record or maps/images?
  • Can you please share a screenshot with the error message with us?
0 Kudos
DionO_Reilly
New Contributor III

The issue is sporadic.  One day I get the error all day the next I can print the reports.  My surveys all contain a repeat with images.