Persistent "Text for no results"

270
4
Jump to solution
02-28-2024 01:18 PM
Labels (1)
ToddGurnee
New Contributor III

I have used the Zone Lookup template to develop an app to determine if an address is in our service areas. When an address doesn't land in our service areas the text for "Text for no results" shows like it is expected but then never goes away. I can clear the search and run another successful search but that text remains. The home button doesn't remove it. The only method I have found to get it to go away is using Ctrl R. I saw @KellyHutchins help someone with a similar issue (https://community.esri.com/t5/arcgis-instant-apps-questions/zone-lookup-quot-no-results-found-quot-p...)

Any help would be appreciated.

https://rtcgis.rtcsnv.com/portal/apps/instant/lookup/index.html?appid=45768279f016437bb34f86b2365f52...

 

Tags (2)
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
ToddGurnee
New Contributor III

Thanks @KellyHutchins for this CSS. Figured I'd pass it along to the community.

#noResults{
display:none;
}
.map-alert #noResults{
display:block;
}

View solution in original post

0 Kudos
4 Replies
JShi_EsriStaff
Esri Contributor

Hi Todd, 

Thanks for reporting us this issue. Can you please re-share your app so we can try reproduce your issue? 

https://rtcgis.rtcsnv.com/portal/apps/instant/lookup/index.html?appid=45768279f016437bb34f86b2365f52c9

Thanks,

Julia

 

0 Kudos
KellyHutchins
Esri Frequent Contributor

@ToddGurnee  is this enterprise or ArcGIS Online? If so which version of enterprise?

0 Kudos
ToddGurnee
New Contributor III

This is on Enterprise 11.2

0 Kudos
ToddGurnee
New Contributor III

Thanks @KellyHutchins for this CSS. Figured I'd pass it along to the community.

#noResults{
display:none;
}
.map-alert #noResults{
display:block;
}

0 Kudos