Select to view content in your preferred language

Aktualizace ArcGIS Pro

219
0
05-17-2022 06:28 AM
Labels (2)
CyrilDynka_Mrva
Esri Contributor
0 0 219

Abyste si zajistili nejnovější verzi aplikace ArcGIS Pro, můžete využít automatické aktualizace. Jestliže povolíte vyhledávání aktualizací při spuštění na stránce
O aplikaci ArcGIS Pro, budete dostávat upozornění na novou verzi, když ji společnost Esri vydá.

image.png

Pro stažení a instalaci aktualizace musíte být přihlášeni uživatelským účtem ArcGIS Online a zároveň nesmí být vaše stávající licence autorizována pro práci offline.

image.png

Pokud využíváte českou lokalizaci ArcGIS Pro, upozornění na aktualizaci obdržíte až když je publikována i česká lokalizace. Lokalizace ArcGIS Pro je totiž kompatibilní pouze s verzí produktu, pro kterou byla vydána. Česká lokalizace pro novou verzi obvykle vychází s určitým zpožděním.

Pokud chcete vyzkoušet nejnovější verzi ArcGIS Pro a nechcete čekat na vydání české lokalizace, musíte nejprve českou lokalizaci odinstalovat. Po odinstalování lokalizačního balíku vám automatická aktualizace nabídne nejnovější verzi programu ArcGIS Pro.  

image.png

Pokud nepoužíváte českou lokalizaci nebo již byla vydána lokalizace pro nejnovější verzi aplikace, je možné provést aktualizaci ArcGIS Pro.

image.png

Pokud jste instalovali ArcGIS Pro pro všechny uživatele, to znamená do složky C:\Program Files\ArcGIS\Pro\, bude potřeba pro instalaci aktualizace administrátorské oprávnění. Pokud jste při první instalaci zvolili instalaci pro jednoho uživatele C:\%USERPROFILE%\AppData\Local\Programs\ArcGIS\Pro, může aktualizaci provést i uživatel bez administrátorských oprávnění.

Tags (2)