AnsweredAssumed Answered

WebSocket (/StreamService) Not Updating

Question asked by tonguecutsparrow on Nov 4, 2014
Latest reply on Nov 4, 2014 by tonguecutsparrow

I am working on the Twitter Connector tutorial provided by the GeoEvent Team. I have been able to get real-time tweets with the appropriate information on my TCP socket (tcp5570-text-out):

1.PNG

 

I followed the next steps and created a new connector labeled "Publish Features to a Stream Layer". Here is a picture of my setup, formatted specifically to the instructions of the tutorial

: 2.PNG

 

So, after creating the connector, importing the proper .jar files for the inbound and outbound Twitter adapters/transports, this is what my GeoEvent Service looks like (along with the properties of the filter and processor):

 

4.PNG6.PNG

5.PNG

 

After all this, my Stream Layer does not update with any new geolocated tweets. I have checked and double-checked my steps to make sure I wasn't missing a step, but I seem to be doing just fine. That is, however, I noticed a relatively large gap between the tutorial steps and the actual steps. One noticeable difference from the tutorial is this:

3.PNG

 

As you can see from the image I embedded for the connector, I cannot select this option. I am thinking this has something to do with it. Did I miss some step somewhere that allows this option to be turned on? Is the GEP version from the tutorial been upgraded to where this doesn't apply anymore, and if so, what else could I be possibly doing wrong?

Outcomes