AnsweredAssumed Answered

Grid not displaying properly

Question asked by thek04 on Sep 26, 2013
Latest reply on Sep 27, 2013 by thek04
At one point my grid would display correctly. Now I just get column titles and a big white space at the bottom of my page. Does anyone have any idea why this is happening? I'm pretty sure it has somthing to do with my html but that is all I can think of.

[ATTACH=CONFIG]27788[/ATTACH]

[HTML]
<!DOCTYPE HTML>
<html>
<head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
    <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=7, IE=9, IE=10">
    <meta name="viewport" content="initial-scale=1, maximum-scale=1,user-scalable=no">

    <title>Text Search</title>
    <script>var dojoConfig = { parseOnLoad:true }</script>

    <script src="http://js.arcgis.com/3.6/"></script>
    <script src="scripts/App2.js"></script>

    <link rel="stylesheet" href="http://js.arcgis.com/3.6/js/esri/css/esri.css">
    <link rel="stylesheet" href="http://js.arcgis.com/3.6/js/dojo/dojox/grid/resources/Grid.css">
    <link rel="stylesheet" href="http://js.arcgis.com/3.6/js/dojo/dojox/grid/resources/tundraGrid.css">
    <link rel="stylesheet" href="styles/Base.css">

    <style>
    </style>

</head>
<body class="tundra">


<div id="titleBar">
<div id="titleText" class="mapMenus">
    <a href='http://azogcc.az.gov/'>ARIZONA OIL AND GAS <br>CONSERVATION COMMISSION</a>
</div>

<div id="navigationMenu" class="mapMenus">
    <ul>
        <li><a href='http://azogcc.az.gov/'>Home</a></li>
       
    </ul>
</div>
    <div id="titleImg" class="mapMenus">
        <a href='http://azgs.az.gov/'><img src="photos/AZ_state_seal2.png" height="49" width="49"></a>
    </div>
</div>

<div id="search_body"
     data-dojo-type="dijit/layout/BorderContainer"
     data-dojo-props="design:'headline', gutters:true"
     style="width: 100%; height: 100%; margin: 0;">

<div id="outGrid"
    data-dojo-type="dijit/layout/ContentPane"
    data-dojo-props="region: bottom">
    <table data-dojo-type="dojox.grid.DataGrid" escapeHTMLInData="false" jsid="grid" id="grid" data-dojo-props="rowsPerPage:'5', rowSelector:'20px'" style="height:100%; width:100%">
        <thead>
        <tr>
            <th field="apino" width="auto">API No</th>
            <th field="otherid" width="auto">State Permit No</th>
            <th field="wellname" width="auto">Operator</th>
            <th field="county" width="auto">County</th>
            <th field="twp" width="auto">Township</th>
            <th field="rge" width="auto">Range</th>
            <th field="section_" width="auto">Section</th>
            <th field="drillertotaldepth" width="auto">Depth (ft)</th>
            <th field="formationtd" width="auto">Formation at Depth</th>
            <th field="folderField" width="auto" >Well Folder</th>
            <th field="logField" width="auto" >Scanned Well Log</th>
            <th field="lasField" width="auto" >LAS Data</th>
        </tr>
        </thead>
    </table>
</div>
</div>

</body>
</html>
[/HTML]

I am also getting a parse error in my console. I'm not sure if the error appeared when the grid stopped working but they both happened at about the same time.

Attachments

Outcomes