VB.NET R9.3 to R10 & VS 2005 to 2010 Migration Issue

535
11
12-14-2011 03:34 AM
ThomasDanninger
New Contributor II
I supplied a standalone VB.NET program to my department that was developed and ran fine on Desktop R9.3.  Recently everyone migrated to R10 and I migrated my development environment to R10 and Visual Studio 2010.  I followed the ESRI migration recommendations, recompiling and making the necessary changes.  The routine tested fine on my machine (Windows 7) and on several other users' R10 Windows 7 machines.  However, there is one machine, a Dell running Windows 7 and R10 on which it will not execute correctly.  Upon execution the splash screen displays correctly then I get a message from the operating system telling me there was a problem and it's checking for a solution (course it can't find one).  I've checked all the usual suspects: dotnet framework, target environment, etc. Anyone run into a problem like this or know of anything other than the suggested ESRI migration changes that could be causing the problem?

The migration support is at http://blogs.esri.com/dev/blogs/arcgisdesktop/archive/2011/03/09/migration-resources.aspx
0 Kudos
11 Replies
ChaoWang
Esri Contributor
1) Check :
Control Panel > User Accounts > Change User Account Settings

Make sure it's "Never Notify"

2) If the setting is "Never Notify", confirm the installation and license authorization (you might have already done this)

3) Try some Engine sample applications from ESRI Resources Center or Sample folder (depends on your application type)
ESRI Resources Center:
http://help.arcgis.com/en/sdk/10.0/arcobjects_net/conceptualhelp/index.html

[ArcGIS Installation foler]\DeveloperKit10.0\Samples\ArcObjectsNet

If you cannot run the samples, you might need to do a reinstallation.

Hope this helps.

Chelsea
0 Kudos
ThomasDanninger
New Contributor II
Thanks.  I won't have access to the machine again until Tuesday.  I'll check then and let you know.
0 Kudos