Dev Web AppBuilder Upgrade issues...

371
1
Jump to solution
03-04-2020 02:07 PM
Lake_Country_GIS
New Contributor III

I recently installed WAB 2.15. Then, migrated my app from WAB 2.9. Everything seems to work except for a couple of JS errors on startup:

init.js:37 Error: multipleDefine
 at c (init.js:11)
 at Na (init.js:33)
 at init.js:33
 at e (init.js:10)
 at ab (init.js:33)
 at q (init.js:31)
 at HTMLScriptElement.<anonymous> (init.js:35)
(anonymous) @ init.js:37

init.js:28 Uncaught TypeError: jimuMain.initApp is not a function
 at init.js:223
 at ja (init.js:28)
 at init.js:29
 at ka (init.js:28)
 at ha (init.js:28)
 at q (init.js:31)
 at HTMLScriptElement.<anonymous> (init.js:35)
init.js:1015 Uncaught TypeError: Cannot read property 'toLowerCase' of null
 at Object.esri-svg (init.js:1015)
 at g.has (init.js:11)
 at r (init.js:55)
 at Object.p.normalize (init.js:55)
 at Xa (init.js:24)
 at init.js:26
 at e (init.js:10)
 at mb (init.js:26)
 at ia (init.js:27)
 at ja (init.js:28)


The first error always appears, while the second and third are somewhat random but frequent. I have removed all of my widgets to try and track down the source of these issue but have not had any luck.

Any ideas?

Thanks in advance,

Mark

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Lake_Country_GIS
New Contributor III

Was able to solve this. Possibly/probably user error. After moving to the latest version of dev WAB, I must of copied the old env.js file over from the previous versions application. After adding in the latest env.js all is well.

View solution in original post

0 Kudos
1 Reply
Lake_Country_GIS
New Contributor III

Was able to solve this. Possibly/probably user error. After moving to the latest version of dev WAB, I must of copied the old env.js file over from the previous versions application. After adding in the latest env.js all is well.

0 Kudos