Select to view content in your preferred language

Survey 123 Error Code 10500 Database error

1089
4
Jump to solution
07-20-2023 05:05 PM
mjennings323
New Contributor II

I am having an error appear when I am trying the submit/ edit a survey after it is publish the error message is as follows:

mjennings323_0-1689897812822.png

I've been look at this for hours and am not completely lost and dont know what to do. all fields show not errors and  Ive even made duplicates of the excel sheet to see if there was anything that popped up but to no avail. Any assistance would be greatly appreciated. 

 

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
GlenShepherd
Esri Contributor

Just based off your screenshot, looks like you might have issues with the field names:

  • date
  • block
  • segment
  • begin

Just for the sake of troubleshooting, can you please give those fields a more unique name and publish a new survey from the XLSForm, and then test to see if survey submissions are successful?

View solution in original post

0 Kudos
4 Replies
GlenShepherd
Esri Contributor

Hi @mjennings323 , couple of questions:

  • What version of Survey123 Connect are you using to publish the survey? 
  • Are you publishing to ArcGIS Online or ArcGIS Enterprise?
  • Do you have a sample of the XLSForm?
0 Kudos
mjennings323
New Contributor II

I am using Version 3.17.55 and am trying to publish it to portal 

mjennings323_0-1689954525161.png

 

0 Kudos
GlenShepherd
Esri Contributor

Just based off your screenshot, looks like you might have issues with the field names:

  • date
  • block
  • segment
  • begin

Just for the sake of troubleshooting, can you please give those fields a more unique name and publish a new survey from the XLSForm, and then test to see if survey submissions are successful?

0 Kudos
mjennings323
New Contributor II

That helped thank you