Error: Cannot set properties of undefined (setting 'useDataSources')

7033
8
Jump to solution
09-23-2021 06:54 AM
Labels (1)
chiara_c
New Contributor III

Hi, I am getting this message "Cannot set properties of undefined (setting 'useDataSources')" in a number of web apps created with Experience Builder. Those apps were properly working until yesterday.

Maybe a temporary problem? Someone could help me?

Example: https://experience.arcgis.com/experience/a07930bfc17d4d4aa88934bc3350291c/

 

Thanks, 
Chiara

Tags (1)
1 Solution

Accepted Solutions
TonghuiMing
Esri Regular Contributor

This issue has been fixed in today's patch. Thanks.

View solution in original post

8 Replies
ShanePavlak
New Contributor II

I am experiencing the same issue with one of my Experiences. https://experience.arcgis.com/experience/ccd3382204364f3da259e089158d6803

I am currently chatting with ESRI Support. I will let you know if they have anything to say.

ShanePavlak
New Contributor II
Support analyst stated it is a bug.
The reference bug number is BUG-000143134 - Unable to load ArcGIS Experience Builder web apps, error: Cannot set properties of undefined (setting 'useDataSources')
chiara_c
New Contributor III

Thanks @ShanePavlak I hope they will solve the bug soon.

0 Kudos
Fernando_LuisRodríguez_Valle
New Contributor II

We have the same bug in all actually ArcGIS Experience ,  when we are using the widget "integration" for present a Dashboard.

 

0 Kudos
Jianxia
Esri Regular Contributor

Thanks for letting us know. We will try to address it asap.

FastFacility
New Contributor

Any word on when this will be resolved.

0 Kudos
AMoyers
New Contributor III

Thank you for posting this, we are also having issues.  I'm hoping that this isn't a week or couple day problem to fix because we're having to down public resources.

0 Kudos
TonghuiMing
Esri Regular Contributor

This issue has been fixed in today's patch. Thanks.