IWA moving forward

660
2
Jump to solution
04-01-2021 09:55 AM
MichaelMirobelli
New Contributor III

There have been a few bug recently with Portal and IWA. We encountered BUG-000126814 at 10.8.0 which also involved Portal and IWA.

I'm not sure who the right person at Esri to address this question to is, but is Esri moving away from supporting IWA through the web adaptor with Portal?

I ask because there's at least a couple of recent bugs regarding it and it sounds like Esri's plans to fix them are not exactly straightforward.

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
jill_es
Esri Contributor

Hi @MichaelMirobelli - ArcGIS Enterprise configured with IWA is still a popular form of authentication and we're still working to make improvements with each release.  For example, BUG-000126814 that you mentioned was fixed in ArcGIS Enterprise 10.8.1.  Every bug has different nuances and considerations specific to it, which may contribute to how exactly they get addressed not always appearing straightforward.  Any other specific bugs can be mentioned here on Esri Community or through tech support, where the issue can be looked into further.

View solution in original post

2 Replies
jill_es
Esri Contributor

Hi @MichaelMirobelli - ArcGIS Enterprise configured with IWA is still a popular form of authentication and we're still working to make improvements with each release.  For example, BUG-000126814 that you mentioned was fixed in ArcGIS Enterprise 10.8.1.  Every bug has different nuances and considerations specific to it, which may contribute to how exactly they get addressed not always appearing straightforward.  Any other specific bugs can be mentioned here on Esri Community or through tech support, where the issue can be looked into further.

MichaelMirobelli
New Contributor III

Thank you for the information!!

0 Kudos