Failed to create Feature Service

249
4
09-23-2019 06:47 AM
HushamMohamed
Occasional Contributor

I am trying to Deploy a solution within ArcGIS Pro. 

No matter which solution I attempt to deploy I get an errors.

Sometime I get this error

And some time I am getting

any suggestion.

Thank you 

0 Kudos
4 Replies
DerekLaw
Esri Community Moderator

Hi Husham,

Since you posted in the Portal for ArcGIS forum, I'm guessing you're trying to deploy a Dashboard to Portal for ArcGIS.

For your first error message, what release of Portal are you trying to deploy to? FYI, Dashboards are only available in Portal for ArcGIS 10.6 and later releases.

For your second error message, it looks like ArcGIS Pro is unable to make a connection to your Portal instance. Suggest you verify that the account you're connecting to Portal with has the correct login credentials.

Hope this helps,

0 Kudos
HushamMohamed
Occasional Contributor

Thank You Derek,

Really I have a hard time deploying this Daily Activity Dashboard.

Portal release is:  10.7

Now ArcGIS Pro is connecting to our Portal,  I tried another solution and it just deployed fine.

Daily Activity Dashboard failed to deploy, so I don't think its a connection error.

Thanks

0 Kudos
DerekLaw
Esri Community Moderator

Hi Husham,

I've shared this thread to the Local Government Solutions Users‌ forum, as I don't have much expertise with deploying the solution templates in ArcGIS Pro. Alternatively, you could contact esri Tech Support so they can help investigate further.

Hope this helps,

0 Kudos
HushamMohamed
Occasional Contributor

Thank you Derek,

I already contacted esri Tech.

Waiting their response.

0 Kudos