Long timeout in Quick Report template

269
3
Jump to solution
09-23-2021 05:22 AM
GintautasKmieliauskas
Regular Contributor

Hi,

I develop application using Quick Report template. After clicking "Next" in "Add location" page I have long timeout until next page comes up. I use original data. Application output between two pages:

QMetaProperty::read: Unable to handle unregistered datatype 'QQmlWebChannel*' for property 'QQuickWebEngineView::webChannel'

ArcGIS.AppFramework.Network: bool __cdecl AppFramework::isOnline(void) *** DEPRECATED. Use Networking.isOnline instead. ***

ArcGIS.AppFramework.Network: bool __cdecl Network::isOnline(void) const *** DEPRECATED. Use Networking.isOnline instead. ***

ArcGIS.AppFramework.Platform: ***DocumentDialog is in beta and not officially supported. The interfaces may change in future AppStudio release and it is not to be relied upon.***

Focus mode selection is not supported

Focus mode selection is not supported

qml: filePath undefined

ArcGIS.AppFramework.Multimedia: ***CameraDialog is in beta and not officially supported.The interfaces may change in future AppStudio release and it is not to be relied upon.***

ArcGIS.AppFramework.Platform: ***DocumentDialog is in beta and not officially supported. The interfaces may change in future AppStudio release and it is not to be relied upon.***

QMetaProperty::read: Unable to handle unregistered datatype 'QQmlWebChannel*' for property 'QQuickWebEngineView::webChannel'

ArcGIS.AppFramework.Network: bool __cdecl AppFramework::isOnline(void) *** DEPRECATED. Use Networking.isOnline instead. ***

ArcGIS.AppFramework.Network: bool __cdecl Network::isOnline(void) const *** DEPRECATED. Use Networking.isOnline instead. ***

QMetaProperty::read: Unable to handle unregistered datatype 'QQmlWebChannel*' for property 'QQuickWebEngineView::webChannel'

ArcGIS.AppFramework.Network: bool __cdecl AppFramework::isOnline(void) *** DEPRECATED. Use Networking.isOnline instead. ***

ArcGIS.AppFramework.Network: bool __cdecl Network::isOnline(void) const *** DEPRECATED. Use Networking.isOnline instead. ***

qml: ThemeChanged current: 1

Can  some point me how to find delaying?

Thank you

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
GintautasKmieliauskas
Regular Contributor

Hi,

I have found reason for delay.

I work from home now and sometimes use company VPN. Delay appears when I work without VPN connection. I think delay appears when application checks group security policies or finds some unmounted network storage disks.

I have tried the same application on Android mobile device and it works without delay

Thanks for efforts

View solution in original post

0 Kudos
3 Replies
ErwinSoekianto
Esri Regular Contributor

@GintautasKmieliauskas 

 

This is weird, I am not able to reproduce this issue on my end. What version of AppStudio Desktop are you running? 

 

Thank you,

Erwin

0 Kudos
GintautasKmieliauskas
Regular Contributor

Hi,

I am running AppStudio 5.1.80. Other system info below:

GintautasKmieliauskas_0-1632978901729.png

Timeout longs about 20 seconds

0 Kudos
GintautasKmieliauskas
Regular Contributor

Hi,

I have found reason for delay.

I work from home now and sometimes use company VPN. Delay appears when I work without VPN connection. I think delay appears when application checks group security policies or finds some unmounted network storage disks.

I have tried the same application on Android mobile device and it works without delay

Thanks for efforts

View solution in original post

0 Kudos