Trouble with draw feature set simbology in 1.5

639
1
09-07-2018 08:04 PM
deleted-user-DlgQvDVX9ZkD
New Contributor

Good Morning
I have a problem with the draw function of the webmap widget to add a feature set with custom symbology. I use version 1.5.
The error is as follows:

```[esri.core.Accessor] Accessor # set Invalid property value, value needs to be one of 'esri.symbols.SimpleFillSymbol', 'esri.symbols.PictureFillSymbol', 'esri.symbols.PictureMarkerSymbol', 'esri.symbols.SimpleLineSymbol ',' esri.symbols.SimpleMarkerSymbol ',' esri.symbols.TextSymbol ',' esri.symbols.LabelSymbol3D ',' esri.symbols.LineSymbol3D ',' esri.symbols.MeshSymbol3D ',' esri.symbols.PointSymbol3D ', 'esri.symbols.PolygonSymbol3D', 'esri.symbols.WebStyleSymbol', or a plain object that can autocast (having .type = 'simple-fill', 'picture-fill', 'picture-marker', 'simple-line ',' simple-marker ',' text ',' label-3d ',' line-3d ',' mesh-3d ',' point-3d ',' polygon-3d ',' web-style ')```

How can i fix it?

0 Kudos
1 Reply
GEOINT_ENGINEER
Esri Contributor

This issue still arises with version 1.6. 


symbol = { "type":"simple-marker", "size":6, "color":"black" }
san_diego_map = gis.map("San Diego")
san_diego_map.add_layer(last_24hours.feature_set, { "renderer":"autocast", "type":"simple", "symbol": symbol })

Errors in JS console: 

[esri.core.Accessor] Accessor#set Invalid property value, value needs to be one of 'esri.symbols.SimpleFillSymbol', 'esri.symbols.PictureFillSymbol', 'esri.symbols.PictureMarkerSymbol', 'esri.symbols.SimpleLineSymbol', 'esri.symbols.SimpleMarkerSymbol', 'esri.symbols.TextSymbol', 'esri.symbols.LineSymbol3D', 'esri.symbols.MeshSymbol3D', 'esri.symbols.PointSymbol3D', 'esri.symbols.PolygonSymbol3D', 'esri.symbols.WebStyleSymbol', or a plain object that can autocast (having .type = 'simple-fill', 'picture-fill', 'picture-marker', 'simple-line', 'simple-marker', 'text', 'line-3d', 'mesh-3d', 'point-3d', 'polygon-3d', 'web-style')

0 Kudos