ergould67

Spatial statistics tools not working

Discussion created by ergould67 on May 8, 2011
Latest reply on May 16, 2011 by curtvprice
I'm running ArcGIS 9.3.1 w/ service pack 2  on Windows 7 64 bit home edition.  When I try to run the tools in the Spatial Statistics toolbox, I get an error message. I've tried uninstalling and re-installing the software, with a cleanup in-between,  and get the same error.

A different thread on here had instructions for capturing the process log.  Here's the log for running the nearest neighbor analysis, which errored out:

<ResultViews>
<ResultView Tool="Average Nearest Neighbor">
<CommandLine>AverageNearestNeighbor_stats la_zip_emp 'Euclidean Distance' true 10000</CommandLine>
<ToolSource>C:\Program Files (x86)\ArcGIS\ArcToolbox\Toolboxes\Spatial Statistics Tools.tbx\Analyzing Patterns\AverageNearestNeighbor</ToolSource>
<StartTime>Sun May 08 18:38:09 2011</StartTime>
<Parameters>
<Inputs>
<Parameter Label="Input Feature Class" Type="Layer">la_zip_emp</Parameter>
<Parameter Label="Distance Method" Type="Scalar">Euclidean Distance</Parameter>
<Parameter Label="Display Output Graphically" Type="Scalar">true</Parameter>
<Parameter Label="Area" Type="Scalar">10000</Parameter>
</Inputs>
<Outputs>
<Parameter Label="NNRatio" Type="Scalar">0</Parameter>
<Parameter Label="NNZScore" Type="Scalar">0</Parameter>
<Parameter Label="PValue" Type="Scalar">0</Parameter>
</Outputs>
<LayerInfo>
<Layer Name="la_zip_emp">C:\Users\PaddleGirl\Desktop\grad school\Geo526\Lab 4\LAemploy_updated\la_zip_emp.shp</Layer>
</LayerInfo>
</Parameters>
<Errors>
<Error><type 'exceptions.AttributeError'>: Object: Tool or environment <OutputCoordinateSystem> not found</Error>
<Error>Failed to execute (AverageNearestNeighbor).</Error>
</Errors>
<EndTime>Sun May 08 18:38:17 2011</EndTime>
<ElapsedTime>8.00 seconds</ElapsedTime>
</ResultView>
</ResultViews>


Any help would be appreciated.

Outcomes