AnsweredAssumed Answered

Possible Bug with Query Layer Attribute Table in Pro?

Question asked by lharper_manateegis on Mar 29, 2019
Latest reply on Mar 29, 2019 by ykchin

I created a query layer in ArcGIS Pro from a feature hosted in our SDE that looks like so:

 

select distinct parcel_id, primary_address,owner, shape from parcel.parcels_master_mv where (UPPER(owner) LIKE 
'MANATEE COUNTY%'
OR owner LIKE 'MANATEE, COUNTY%'
OR owner LIKE 'COUNTY OF MANATEE%'
OR owner LIKE '%CEMETERY%'
OR owner LIKE '%CEMATERY%'
OR owner LIKE 'SIXA INV%'
OR owner LIKE 'TIITF%' )
AND (LUC IN ('7600','8086','8600','9400','9500'))
AND
( UPPER(owner) NOT LIKE '%MOSQUITO%'
AND UPPER(owner) NOT LIKE '%PORT%'
AND UPPER(owner) NOT LIKE '%AUTHORITY%'
AND UPPER(owner) NOT LIKE '%HOUSING%'
AND UPPER(owner) NOT LIKE '%HABITAT%'
AND UPPER(owner) NOT LIKE '%AUDOBON%'
AND UPPER(owner) NOT LIKE '%BANK%'
AND UPPER(owner) NOT LIKE '%CHURCH%'
AND UPPER(owner) NOT LIKE '%FAMILY%'
AND UPPER(owner) NOT LIKE '%FARM%')
order by parcel_id desc

 

Why I believe there's a bug is because when I open the attribute table and start scrolling, I get an error a couple rows in that says "Failed to retrieve a page of rows." After I select okay, the attribute table crashes - and it does so at the same point every time I reopen the table.

 

When I remove the "order by" command, I can scroll freely though the attribute table without error.

 

It seems to be very similar to this bug that was reported resolved with Pro 2.3: What does "Failed to retrieve a page of rows" imply?

Outcomes