Raster Catalog Bleaches Raster Datasets

351
2
Jump to solution
03-27-2013 07:51 AM
Highlighted
New Contributor II
I'm trying to load several .sid files into a Raster Catalog, which I can do without issue. However, when I bring that Raster Catalog into ArcMap all of the imagery is bleached out. I didn't see any settings for color display while creating the Catalog. I set the Catalog up as unmanaged. The .sid files display properly when brought into ArcMap individually. I have included an attached image showing a comparison between a single .sid and the Raster Catalog. Any thoughts or suggestions on how to get the Catalog to display properly?
Thanks!
Reply
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Occasional Contributor II
Greetings!

You might have the raster catalog displayed with a stretch applied to it. For your raster catalog, please check the Layer Properties > Symbology > Stretch Type and set it as "None" (or same as what you have for your SID).

Hope this helps.
Regards,

Prasanta.

View solution in original post

Reply
0 Kudos
2 Replies
Highlighted
Occasional Contributor II
Greetings!

You might have the raster catalog displayed with a stretch applied to it. For your raster catalog, please check the Layer Properties > Symbology > Stretch Type and set it as "None" (or same as what you have for your SID).

Hope this helps.
Regards,

Prasanta.

View solution in original post

Reply
0 Kudos
Highlighted
New Contributor II
That did it! Thanks, Prasanta!  🙂
Reply
0 Kudos