Add User / Manage Role inoperable with SDE service

404
1
Jump to solution
08-20-2012 08:22 AM
Highlighted
by Anonymous User
Not applicable
Original User: DanialRosenbalm

Do the 10.1 Add User / Manage Roles not work through an SDE application service connection?

  When using a regular direct connection to our database, these tools work perfectly.  When we attempt to use them with the SDE application service connection, they give an error message in the database connection input box. It states that this tool only works for oracle, sql server, and postgres databases.


Dan
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
by Anonymous User
Not applicable
Original User: DanialRosenbalm

From ESRI support:


[INDENT]At this point, this bug's status is stated to be "As Designed", so unfortunately, you will have to either use a direct connect or add the users or roles as you did in previous versions of the software.[/INDENT]


NIM082577 'Create Database User' tool fails when using Application server connection

Maybe this will be updated in a future patch or version.

Dan R

View solution in original post

0 Kudos
1 Reply
Highlighted
by Anonymous User
Not applicable
Original User: DanialRosenbalm

From ESRI support:


[INDENT]At this point, this bug's status is stated to be "As Designed", so unfortunately, you will have to either use a direct connect or add the users or roles as you did in previous versions of the software.[/INDENT]


NIM082577 'Create Database User' tool fails when using Application server connection

Maybe this will be updated in a future patch or version.

Dan R

View solution in original post

0 Kudos