Renaming Enhanced Search Widget

2300
15
01-25-2017 11:24 AM
WilliamMiller4
Occasional Contributor II

Hello,

I renamed Robert's Enhanced Search Widget after making some changes. I am able to go through the setup in web appbuilder, but when I click OK to complete the widget's configuration, I get the error below and no option to save the changes. The widget is copied to the app, but no config file is saved. I've removed my code and just changed the widget name in all the files (attached), and I've tried restarting WAB multiple times, but the problem persists. Any help is greatly appreciated.

Thank you.

William

TypeError: Cannot read property 'en-us' of undefined  init.js:113
  at Object.<anonymous> (FeatureActionManager.js?wab_dv=2.2:174)
  at Object.forEach (init.js:70)
  at Object.registerWidgetFeatureActions (FeatureActionManager.js?wab_dv=2.2:162)
  at Object.<anonymous> (FeatureActionManager.js?wab_dv=2.2:207)
  at init.js:63
  at visitBigSection (utils.js?wab_dv=2.2:120)
  at Object.visitElement (utils.js?wab_dv=2.2:85)
  at Object.c.visitElement (ConfigManager.js?wab_dv=2.2:177)
  at Object._reRegisterWidgetActions (FeatureActionManager.js?wab_dv=2.2:204)
  at Object._onAppConfigChanged (FeatureActionManager.js?wab_dv=2.2:252) "TypeError: Cannot read property 'en-us' of undefined
  at Object.<anonymous> (http://pcName.domainName:port/webappbuilder/apps/6/jimu.js/FeatureActionManager.js?wab_dv=2.2:174:82)
  at Object.forEach (http://js.arcgis.com/3.18/init.js:70:348)
  at Object.registerWidgetFeatureActions (http://pcName.domainName:port/webappbuilder/apps/6/jimu.js/FeatureActionManager.js?wab_dv=2.2:162:15)
  at Object.<anonymous> (http://pcName.domainName:port/webappbuilder/apps/6/jimu.js/FeatureActionManager.js?wab_dv=2.2:207:28)
  at http://js.arcgis.com/3.18/init.js:63:209
  at visitBigSection (http://pcName.domainName:port/webappbuilder/apps/6/jimu.js/shared/utils.js?wab_dv=2.2:120:13)
  at Object.visitElement (http://pcName.domainName:port/webappbuilder/apps/6/jimu.js/shared/utils.js?wab_dv=2.2:85:5)
  at Object.c.visitElement (http://pcName.domainName:port/webappbuilder/apps/6/jimu.js/ConfigManager.js?wab_dv=2.2:177:19)
  at Object._reRegisterWidgetActions (http://pcName.domainName:port/webappbuilder/apps/6/jimu.js/FeatureActionManager.js?wab_dv=2.2:204:19)
  at Object._onAppConfigChanged (http://pcName.domainName:port/webappbuilder/apps/6/jimu.js/FeatureActionManager.js?wab_dv=2.2:252:14)
  ----------------------------------------
  rejected at a (http://js.arcgis.com/3.18/init.js:108:174)
  at h (http://js.arcgis.com/3.18/init.js:107:438)
  at g.then.c.then (http://js.arcgis.com/3.18/init.js:110:152)
  at Object._onWidgetPoolChanged (http://pcName.domainName:port/webappbuilder/apps/6/jimu.js/ConfigManager.js?wab_dv=2.2:285:72)
  at f.<anonymous> (http://js.arcgis.com/3.18/init.js:63:209)
  at f.c [as onbuilder/widgetPoolChanged] (http://js.arcgis.com/3.18/init.js:119:79)
  at Function.h.emit (http://js.arcgis.com/3.18/init.js:124:331)
  at Function.h.emit (http://js.arcgis.com/3.18/init.js:125:443)
  at f.emit (http://js.arcgis.com/3.18/init.js:117:218)
  at Object.publish (http://js.arcgis.com/3.18/init.js:169:289)
  ----------------------------------------
Error
  at g.then.c.then (http://js.arcgis.com/3.18/init.js:110:97)
  at Object._onWidgetPoolChanged (http://pcName.domainName:port/webappbuilder/apps/6/jimu.js/ConfigManager.js?wab_dv=2.2:285:72)
  at f.<anonymous> (http://js.arcgis.com/3.18/init.js:63:209)
  at f.c [as onbuilder/widgetPoolChanged] (http://js.arcgis.com/3.18/init.js:119:79)
  at Function.h.emit (http://js.arcgis.com/3.18/init.js:124:331)
  at Function.h.emit (http://js.arcgis.com/3.18/init.js:125:443)
  at f.emit (http://js.arcgis.com/3.18/init.js:117:218)
  at Object.publish (http://js.arcgis.com/3.18/init.js:169:289)
  at Object.<anonymous> (http://pcName.domainName:port/webappbuilder/builder/main.js?wab_dv=2.2:2111:232)
  at f.<anonymous> (http://js.arcgis.com/3.18/init.js:63:209)"
0 Kudos
15 Replies
WilliamMiller4
Occasional Contributor II

Robert,

I do see an eLabels widget in the add widget dialog when I create a new app, but when I click OK, I get the error above.

William

0 Kudos
RobertScheitlin__GISP
MVP Emeritus

William,

   Did you make all your changes in the client/stemapp/widgets folder or server/apps/[app#]/widgets folder?

0 Kudos
WilliamMiller4
Occasional Contributor II

Hi Robert,

Initially, I was just modifying your widget in an app. When I realized I needed a separate widget, I transferred to working in the stemapp.

William

0 Kudos
WilliamMiller4
Occasional Contributor II

The widget attached to this thread is from the stemapp folder.

0 Kudos
RobertScheitlin__GISP
MVP Emeritus

William,

  Do you still have an unaltered eSearch in the stemapp folder?

0 Kudos
WilliamMiller4
Occasional Contributor II

Yes.

0 Kudos