Failed to Load Resource 404 (Not Found)

6115
3
Jump to solution
08-31-2015 03:01 PM
DanNorman
Occasional Contributor

Hi All,

I have been successful at modifying apps and hosting them via I.I.S.. However the same apps I have had working before and still work through developer edition on my computer will no longer get past the loading screen when published via IIS on our server. If I go back to a new unmodified app I.I.S. can host it without problem. So, some edit along the way breaks the "hostability" of my app. With the exception of one by one adding widgets and and republishing through IIS to see which one breaks the app, is there a good way to determine the problem?

Here is the chrome developer tools error result:

Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)

http://ncservgis-prod.XXX.local/http://ncservgis-prod.XXX.local//jsapi/jsapi/dijit/themes/claro/dojo...

same error for claro.css, esri.css, ResizeHandle.css, init.js and they all show up in the list twice...

Thanks so much!

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
JunshanLiu
Occasional Contributor III

It seems like the apiUrl variable(in evn.js) is not correct, could you have a check?

View solution in original post

3 Replies
JunshanLiu
Occasional Contributor III

It seems like the apiUrl variable(in evn.js) is not correct, could you have a check?

View solution in original post

DanNorman
Occasional Contributor

Hi thanks for the reply! Originally i thought making the change below didnt work, but I cleared my browsers cache and refreshed the website in IIS and now it works. Un-commenting this line in evn.js did the trick!

  ////////uncomment the following line when downloading the app

  apiUrl = '//js.arcgis.com/3.14';

JunshanLiu
Occasional Contributor III

When you download an app, this line will be un-commented automatically. So, I suggest you get an app by downloading when you want to deploy it into other web server.