AddData Widget

162
1
10-13-2021 12:03 PM
EMiller_2
New Contributor

I am using the AddData Widget on a Developer Edition WAB application. It sits on our own servers but was created using our organizational AGOL account. It will be used externally by others who are not part of our organization (the general public). I have the AddData Widget configured to NOT include "My Content" and "My Organization" but to include ArcGIS Online. But when the user tries to add content from arcgis online such as "https://elevation.arcgis.com/arcgis/rest/services/WorldElevation/Terrain" this fails. All others fail too. I thought much of this content from AGOL should be available to the public through arcgis.com without a login. Is this not the case? Also, an AGOL login dialog does not pop up in any case.


Is there some setting I have missed? Thanks for your help!

0 Kudos
1 Reply
EMiller_2
New Contributor

I was able to solve part of my problem by using the code here: https://community.esri.com/t5/arcgis-web-appbuilder-questions/adddata-widget-modifications/m-p/74250... to narrow down the content to not contain Subscriber-only content. Thank you, @RobertScheitlin__GISP!

However, a big part of the problem is that this tool is difficult to implement in an environment with strict content security policy rules, which block the loading of other services in the app unless the urls are explicitly white-listed. I have white-listed some of the big ones, such as services.arcgis.com, but as I can't add all of them, the tool still fails frequently. If anyone has advice on how to solve this problem, I would appreciate hearing it. I am using WAB 2.21.



0 Kudos