Value not updated when using the Integromat HTTP POST

637
2
05-24-2021 02:41 AM
Labels (1)
PanGIS
by
Regular Contributor

Hi guys,

I am trying to figure out why my Integromat webhook works without errors but I cannot see my value updated in the table.

I followed the instructions of Ismael on this post: Survey123 Tricks of the Trade: Integromat - Esri Community

(I also recreated the same scenario as the one with the Temperature field updated from the Weather service, but I got the same "error").

 

the problem is that I don't get any error. The value just doesn't update.

Is there anyone that is able to see what I am missing?

thanks!!!

HTTPPOST_1.PNGHTTPPOST_2.PNGHTTPPOST_3.PNGHTTPPOST_4.PNGHTTPPOST_5.PNG

 

0 Kudos
2 Replies
JamesTedrick
Esri Esteemed Contributor

Hi @PanGIS ,

Apologies for the delay in response. please note that the value of the features parameter in update features should be an array (begin/end with []), not an object ({}) - https://developers.arcgis.com/rest/services-reference/enterprise/update-features.htm

0 Kudos
PanGIS
by
Regular Contributor

hi @JamesTedrick ,

thank you for your reply.

 

From the article linked above, I did not see ant squared brackets.

PanGIS_0-1624881668831.png

Anyway, after your post I tried the following with no luck:

Originally, it was this:

{"attributes" : {
"OBJECTID" :{{1.feature.result.objectId}},
"CaseNO" : {{1.feature.result.objectId}}
}}

I added squared, but it didn't work

[
{"attributes" : {
"OBJECTID" :{{1.feature.result.objectId}},
"CaseNO" : {{1.feature.result.objectId}}
}}
]

then I tried,

[

"attributes" : {
"OBJECTID" :{{1.feature.result.objectId}},
"CaseNO" : {{1.feature.result.objectId}}
}
]

also

[

"attributes" : {
"OBJECTID" :{{1.feature.result.objectId}},
"CaseNO" : {{1.feature.result.objectId}},
"Name": "Jeen Doe"
}]

and

[
{"attributes" : {
"OBJECTID" :{{1.feature.result.objectId}},
"CaseNO" : {{1.feature.result.objectId}},
"Name": "Jeen Doe"
}}
]

I have no idea.

PanGIS_1-1624891889225.png

0 Kudos