Missing fonts in ArcGIS Pro

1705
6
Jump to solution
05-06-2019 05:47 AM
Highlighted
New Contributor

I am using a custom style set to symbolize point features that references a custom font file (.ttf), which is installed on my PC.

Everything displays properly in Arc Map 10.5.1, but inside ArcGIS Pro 2.1.1 the same font file is not available when I import the custom style set and apply the symbology or import an existing mxd into ArcGIS Pro. The style set applies default characters as if the font file is not installed.

A) Does ArcGIS Pro reference all fonts installed on you PC in the same manner as Arc Map?

B) Are custom font files not permitted in ArcGIS Pro?

1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
MVP Esteemed Contributor

ArcGIS Pro apparently, checks the windows font folder and...

C:\Your_Install_path_to_Pro\Resources\Fonts

folder, Try copying the missing fonts to there and see if they are accessable

View solution in original post

6 Replies
Highlighted
MVP Esteemed Contributor

ArcGIS Pro apparently, checks the windows font folder and...

C:\Your_Install_path_to_Pro\Resources\Fonts

folder, Try copying the missing fonts to there and see if they are accessable

View solution in original post

Highlighted
New Contributor

That worked, Thanks Dan

Highlighted
MVP Esteemed Contributor

Glad it worked out John

Reply
0 Kudos
Highlighted
New Contributor II

Worked for me as well - Thanks.

Highlighted
New Contributor II

Worked for me too! Thank you! Does not seem like Pro is pulling from the windows font folder correctly. 

Reply
0 Kudos
Highlighted
Occasional Contributor II

Yes, this finally solved my issue with Highway Fonts not working in Pro...

Reply
0 Kudos