Why won't Features shared to Groups show on Print Output

147
1
Jump to solution
11-26-2019 09:35 AM
ChristopherBertrand
Occasional Contributor

I have certain features that don't print.  What I've noticed is the layers that won't print are the layers shared with Groups and not Everyone.  Strangely, the labels of these layers still appear in the Print output and the symbology shows in the Legend of the map output.  Since is all internally processed in our server, why is this happening?  Is there some permission I need to enable to allow the print service to "access" these layers?

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
ChristopherBertrand
Occasional Contributor

With help from tech support, found the solution to this problem. Because the share setting for the Geoprocessing Service PrintingTools was not set to share with all the groups using the map viewer and WebApp Builder application that loaded the layers shared only to groups.  In my case, I set the Share setting of PrintingTools to my organization and the problem was solved.

View solution in original post

0 Kudos
1 Reply
ChristopherBertrand
Occasional Contributor

With help from tech support, found the solution to this problem. Because the share setting for the Geoprocessing Service PrintingTools was not set to share with all the groups using the map viewer and WebApp Builder application that loaded the layers shared only to groups.  In my case, I set the Share setting of PrintingTools to my organization and the problem was solved.

View solution in original post

0 Kudos