Hidden Styles

221
2
Jump to solution
04-16-2021 06:49 AM
ScottLouque1
Occasional Contributor

I have what should be a pretty simple question that I can't seem to figure out.

I have a feature service in a map on ArcGIS Online which I use to store points collected in the field. I used it 3 days ago and all the points collected were showing on my map. But now the points/styles are not showing or are hidden. What setting in ArcGIS Online controls how styles are displayed? I should know this but can't seem to find the setting.

I included an attachment showing what I mean.

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
JayantaPoddar
MVP Esteemed Contributor

You could control the style using the change style icon.

Jayanta_Poddar_0-1618581827800.png

 

Also check

1. If the values are available in the field used for symbology.

2. If the layer is published/republished from ArcGIS Pro/ArcMap, please ensure no transparency was used before publishing.

 

View solution in original post

0 Kudos
2 Replies
JayantaPoddar
MVP Esteemed Contributor

You could control the style using the change style icon.

Jayanta_Poddar_0-1618581827800.png

 

Also check

1. If the values are available in the field used for symbology.

2. If the layer is published/republished from ArcGIS Pro/ArcMap, please ensure no transparency was used before publishing.

 

View solution in original post

0 Kudos
ScottLouque1
Occasional Contributor

Thanks for the reply Jayanta!

I figured out what was wrong right after I made my post. I had changed the values for my point feature to a value that wasn't in my list of domains I had set up for the map.

Thanks