Active Locator on Embedded Web Map

557
3
Jump to solution
06-20-2017 02:24 PM
Highlighted
Occasional Contributor III

I have an embedded web map that lets the user search by address against two feature layers.

In the default map viewer, when clicking on the dropdown to select a locator, the default or 'Active' locator is All. The dropdown would resemble the following:

  • All
  • ESRI World Geocoder
  • Custom Geocoding Service
  • Feature Layer 1
  • Feature Layer 2

Once I embed the map, however, the 'Active' locator becomes whichever layer has been configured first in the web map's settings. See below.

  • All
  • ESRI World Geocoder
  • Custom Geocoding Service
  • Feature Layer 1
  • Feature Layer 2

Is there a configuration or URL parameter that I'm overlooking on this? Or might this be a bug?

Reply
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Regular Contributor II

I logged a bug for this behavior. If you direct message me your customer number I can attach you to it.

View solution in original post

3 Replies
Highlighted
Regular Contributor II

I logged a bug for this behavior. If you direct message me your customer number I can attach you to it.

View solution in original post

Highlighted
Occasional Contributor III

Katie Cullen

Thanks for submitting that bug report. I'm getting an error when I attempt to send a direct message (Friends/Connection is required). 

Could I get an e-mail address to which I'll pass along our Customer Number?

Reply
0 Kudos
Highlighted
Esri Frequent Contributor

After the next release of ArcGIS Online you can create a web application and the configure the Minimalist Configurable app (same source code as the app used by Embed) to specify the search behavior.  In order to have the "All" option enabled you'll want to check the 'Search all sources' checkbox after configuring the search options on the search tab. 

Then in your embed app you can replace the url to the embed app with the url of the configured app.