Strange DataStore Connection Issue... then automatically fixes?

210
3
4 weeks ago
JohnSteed1
New Contributor III

We were unable to see content in our WebApplications this morning.  Generic "The layer .... cannot be added to the map."

We looked at the logs and saw a ton of the following errors coming from both of our Servers (two in our deployment):

SEVERE Apr 13, 2021, 7:56:58 AM FATAL: remaining connection slots are reserved for non-replication superuser connections Rest

SEVERE Apr 13, 2021, 7:56:58 AM FATAL: sorry, too many clients already Rest

During this time the DataStore would not validate with the hosting Server.

And then it magically resolved (maps and WebApplications load content fine), but left us with constant logs from our hosting Server like this:

SEVEREApr 13, 2021, 8:14:22 AMUpdate for the object was not attempted. Object may not exist.Rest

 

Any ideas?

0 Kudos
3 Replies
BernieConnors1
Occasional Contributor II

This is the type of question I send directly to Esri's user support.  Your are paying for user support as part of your software licensing so you should use it.  I hope this community forum is not your primary source for support. 

It is helpful to the community to share information like this in the forum but to get the fastest solution to your problem you should contact Esri user support and then post your problem and the resolution from Esri here so we can all benefit.

Just my $0.02,

Bernie.

JohnSteed1
New Contributor III

Hi Bernie-

I also sent this to Esri support, but sometimes I get better information here.

I'll make sure to provide feedback when this is resolved.

Thanks!

John

0 Kudos
BernieConnors1
Occasional Contributor II
Good to know John. I presumed you were also contacting Esri Support but I thought it was worth mentioning for the Community.
Bernie.
0 Kudos