Failed to create the site. Arcgis Server 10.3.1

1042
4
10-26-2016 06:33 AM
SibghatUllah1
Occasional Contributor

After installing ,when trying to create a new site following error appears. I have also checked the log file. Any suggestions how to remove this error? 

My system specifications are Arcgis 10.3.1 Desktop & server ,Windows 10 

<Msg time="2016-10-26T17:18:32,113" type="INFO" code="9011" source="Rest" process="6524" thread="13"
 methodName="" machine="DEC-GIS" user="" elapsed="">Application initialized.</Msg> <Msg time="2016-10-26T17:18:33,184" type="INFO" code="7702" source="Server" process="7804" thread="1"
 methodName="" machine="DEC-GIS" user="" elapsed="">Web server started successfully.</Msg> <Msg time="2016-10-26T17:18:42,657" type="INFO" code="7252" source="Admin" process="6524" thread="13" 
methodName="" machine="DEC-GIS" user="" elapsed="">Creating a new site.</Msg> <Msg time="2016-10-26T17:18:42,658" type="INFO" code="7064" source="Admin" process="6524" thread="13"
 methodName="" machine="DEC-GIS" user="" elapsed="">Checking and validating server licenses.</Msg>

0 Kudos
4 Replies
JayantaPoddar
MVP Esteemed Contributor

Make sure the ArcGIS Server account has Read/write Access for C:\arcgisserver folder (with its sub-folders). Restart ArcGIS server service from services.msc. Retry creating the site.



Think Location
0 Kudos
SibghatUllah1
Occasional Contributor

Dear Jayanta,

I have already checked that both accounts have full access control to  C:\arcgisserver folder. i have also changed the directory but no success.

0 Kudos
SibghatUllah1
Occasional Contributor

Issue was Windows firewall , update the licence file again. restart arcgis server service.It is running now.

DanFranklin
New Contributor II

when you say you updated the license file, what do you mean? and was your Windows Firewall blocking ports internally on the machine?

0 Kudos