Labels in Collector disappeared after https upgrade

1011
2
Jump to solution
11-13-2020 02:38 PM
LisaT
by
Occasional Contributor II

Hi, I just pushed the button to update my AGOL to https. Now, my labels are not showing up in my Collector app. The labels were created in ArcPro before publishing. All of my layers are Featurelayers. When a user adds a new item, it needs to show the label. I have checked the map on my android device and the labels for my map are gone. In addition, the expression that I put in is no longer calculating. what gives? is there any way to undo what I just did (undo the https)?  My map is currently in production and the field guys/gals are freaking out.

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
LisaT
by
Occasional Contributor II

Hi Jeff, Sorry for the delay. I cannot identify exactly what happened here.  There was definitely a lag on the android devices, but it started working.  I was trying quite a few things, though, so I can't say if it was just a delay or if it was something I fixed.  There was one manager who was also testing it for me using the Windows Collector app, which we have now been reminded that the labels don't work at all in the Windows Collector app.  Hopefully we will be able to upgrade our systems and start using Field Maps soon!

View solution in original post

0 Kudos
2 Replies
JeffShaner
Esri Regular Contributor

Hi @LisaT - did you get this sorted out? If not, please let us know or contact technical support. The switch to https should not have impacted labeling in Collector so we would like to diagnose what other changes may have caused this to occur. If you solved it, please post back so others can benefit from your wisdom :). Thanks!

0 Kudos
LisaT
by
Occasional Contributor II

Hi Jeff, Sorry for the delay. I cannot identify exactly what happened here.  There was definitely a lag on the android devices, but it started working.  I was trying quite a few things, though, so I can't say if it was just a delay or if it was something I fixed.  There was one manager who was also testing it for me using the Windows Collector app, which we have now been reminded that the labels don't work at all in the Windows Collector app.  Hopefully we will be able to upgrade our systems and start using Field Maps soon!

0 Kudos