Trial CityEngine - Authorizing failed OSX 10.8.2

309
10
01-03-2013 11:55 PM
RomanSeiler1
New Contributor
Hi.
I tried to install the trial of CityEngine several times on mac osx 10.8.2.
Every time it failed, after entering the authorization number the authorization wizard gives no response. Is this a known issue?
Roman
0 Kudos
10 Replies
MatthiasBuehler1
Frequent Contributor II
Hi Roman !

I've not heard from this before.

Where are you located (country) ?

Let me know, then I can organize someone to help you.

Matt
0 Kudos
RomanSeiler1
New Contributor
Hi Matt.
I'm located in Switzerland.
R.
0 Kudos
MatthiasBuehler1
Frequent Contributor II
Hi !

Ok, can you PM me your mail address ?

m.
0 Kudos
LeandroFreitas1
New Contributor
Hi, I have the same problem! After I enter the evaluation number the process crashes.

Can you help me? My email is leandro@frontplan.com.br

Thanks!
0 Kudos
MatthiasBuehler1
Frequent Contributor II
Hi,


We're still tracking this issue down. This seems to be a specific bug.

I guess currently, until this is resolved, I can only issue you a time limited CityEngine 2011.2 license to test.

Let me know if you're interested ..

Matt
0 Kudos
LeandroFreitas1
New Contributor
Hi Mattias, that would be awesome! I'll wait for your instructions.

Thanks

Leandro
0 Kudos
MatthiasBuehler1
Frequent Contributor II
Hi !


Send me a PM with your mail address and MAC Address of the machine you want to install CE on.

( ethernet MAC address )

I'll then get back to you ..


Matt
0 Kudos
CarlBjörndal
New Contributor
I am also having problem with freeze while trying to authorize.

OSX 10.8.5

I should clarify that this is the 30-days demo.
0 Kudos
MatthiasBuehler1
Frequent Contributor II
hi,

support should know this type of licensing issue by now.

please you send a mail to support@esri.com.


cheers !
0 Kudos