I am getting "You need to be signed in..." when I am signed in

824
6
Jump to solution
04-11-2017 11:04 AM
CourtneyClaessens
Occasional Contributor III

I have signed in to Online: 

but when I try and perform a point aggregation, I get: 

What am I missing?  Thanks!

Tags (1)
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
RohitSingh2
Esri Contributor

Thank you for reporting this. We'll get this fixed for the next update.

View solution in original post

6 Replies
CourtneyClaessens
Occasional Contributor III

I fixed it by changing the general arcgis.com URL to my org URL. More specific error messages / documentation would be helpful. 

0 Kudos
RohitSingh2
Esri Contributor

Thank you for reporting this. We'll get this fixed for the next update.

CourtneyClaessens
Occasional Contributor III

Hi Rohit - 

I think I was incorrect about it needing to be my org URL. I think it might have something to do with the order I run the cells. Sometimes I need to re-run the log in cell before I can execute an analysis. 

0 Kudos
RohitSingh2
Esri Contributor

Are you creating more than one GIS object? The last created GIS object is used for analysis by default, unless you explicitly pass in a gis parameter to specify the GIS (or create the GIS object with set_active=False)

0 Kudos
CourtneyClaessens
Occasional Contributor III

No, only one GIS object. 

0 Kudos
RohitSingh2
Esri Contributor

I can confirm that this issue is being resolved as well in the next update. Since you're Esri staff, you can get access to the latest code from the internal respository.