ArcGIS Reality Mapping – zaměřeno na Drone2Map

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Select to view content in your preferred language

ArcGIS Reality Mapping – zaměřeno na Drone2Map

Published on ‎04-13-2023 12:24 AM by Esri Contributor | Updated on ‎04-13-2023 12:31 AM

S akvizicí německé fotogrammetrické společnosti nFrames rozšířila Esri škálu produktů, které umožňují vytvářet obraz reality ze snímků pořízených dálkovým pozorováním (např. z dronů nebo letecky). Nové postupy zpracování jsou integrovány nejen ve stávajícím prostředí, ale také vznikají nové cíleně zaměřené produkty.

 

Pokud vás zajímá, co je nového v možnostech zpracování snímků z dronů v systému ArcGIS, podívejte se na připravovaný webový seminář. Můžete se zde seznámit s pojmy jako například ArcGIS Reality, Drone2Map nebo SiteScan. Sdílení výstupů v podobě ortofota, DSM, DTM nebo 3D texturovaných modelů ve webovém prostředí je snad již samozřejmostí.

 

Registrujte se zdarma. 

 

webinare-arcgis-reality-ico.png

 



Featured Guests


Event has ended
You can no longer attend this event.

Start:
Thu, Jun 1, 2023 01:00 AM PDT
End:
Thu, Jun 1, 2023 02:00 AM PDT
online webinář
0 Kudos
1 Comment
JanNovotný
Esri

Otázky a odpovědi, které během webináře padly

 

Takže je možné nad satelitními snímky provádět i klasifikace? Pochopila jsem to správně?

Přímo v Drone2Map lze počítat například spektrální indexy. Klasifikace lze pak ze zpracovaných dat provádět v ArcGIS Pro.

 

Jaké jsou prosím možnosti licencí a jejich přibližné cenové hladiny?

Licencování je variabilní a závislé na způsobu využití, a tedy i cena může být různá. Zajímalo by Vás přímo Drone2Map? Zde je levnější licence Standard (2D zpracování v řádu desítek tis.), než licence Advanced (3D). Jsou ale i možnosti dostupnějších akademických licencí. Udání jednoho čísla by zde mohlo být zavádějící, v případě zájmu Vám můžeme poslat konkrétní cenovou nabídku.

 

Je prosím nějaká sleva na program Drone2Map pro školství?

Ano, akademické licence mají ceny za speciální balíčky do 10 000 Kč za více licencí, nebo může být licence i v rámci celoškolní akademické licence. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.