AnsweredAssumed Answered

PortalItem fetchData (progress incorrect value)

Question asked by rpintos@ica.com.uy on Jan 3, 2019
Latest reply on Jan 4, 2019 by ESoekianto-esristaff

Im trying the AppStudio 3.2 / Esri.ArcGISRuntime 100.4 on Windows 10


Im am using a PortalItem to download a tpk from an arcgis portal.

Im not having any problem downloading it. However the progress reported during the download is always 100. Something seems to be wrong.

I attach to 

onFetchDataProgressChanged

this is the log that I get printing the fetchDataProgress object

 

(First log)
qml: {"objectName":"","objectType":"NetworkRequestProgress","error":null,"objects":{},"bytesReceived":"0","bytesReceivedAsInt":0,"bytesSent":"0","bytesSentAsInt":0,"estimatedFinishTime":null,"progressPercentage":0,"startTime":"2018-12-29T16:56:13.083Z","totalBytesToReceive":"0","totalBytesToReceiveAsInt":0,"totalBytesToSend":"0","totalBytesToSendAsInt":0}

 

(Second log)

qml: {"objectName":"","objectType":"NetworkRequestProgress","error":null,"objects":{},"bytesReceived":"83665","bytesReceivedAsInt":83665,"bytesSent":"0","bytesSentAsInt":0,"estimatedFinishTime":"2018-12-29T16:56:13.341Z","progressPercentage":100,"startTime":"2018-12-29T16:56:13.083Z","totalBytesToReceive":"0","totalBytesToReceiveAsInt":0,"totalBytesToSend":"0","totalBytesToSendAsInt":0}

 

......

......

(N log)

qml: {"objectName":"","objectType":"NetworkRequestProgress","error":null,"objects":{},"bytesReceived":"115543108","bytesReceivedAsInt":115543108,"bytesSent":"0","bytesSentAsInt":0,"estimatedFinishTime":"2018-12-29T16:57:27.207Z","progressPercentage":100,"startTime":"2018-12-29T16:56:13.083Z","totalBytesToReceive":"0","totalBytesToReceiveAsInt":0,"totalBytesToSend":"0","totalBytesToSendAsInt":0}

 

In the second one, the percentage is already 100.

Thanks in advance

Outcomes