Can't Identify on a spatial view

692
12
07-08-2019 07:57 AM
MichaelGinzburg
New Contributor III

Hello,

I created a spatial view by joining a layer and a view.

For some reason I cannot Identify features and select them on the map.

However:

I can see the features on the map (e.g. geometry is joined)

I can open attribute table and see the whole data (e.g. it's business data is  joined)

I can correctly zoom to a feature from the attribute table (e.g. geometry is correctly connected to the business data)

I even can get the Identify tool from the attribute table.

But I cannot get it from the map.

What is the problem?

ArcGIS 9.3 SDE on Oracle.

ArcGIS 9.3 Desktop

I know, that there tools are history, but some of my clients insist on continuing to use them....

Thanks in advance!

Reply
0 Kudos
12 Replies
MichaelGinzburg
New Contributor III

I tried to create a simply view, only OBJECTID and Shape fields - still no results.

The Geodatabase is ST_Geometry.

Reply
0 Kudos
George_Thompson
Esri Frequent Contributor

At this point, I would recommend upgrading to a supported version of the Enterprise Geodatabase and then retest. If that does not work, I would connect Esri technical support.

--- George T.
Reply
0 Kudos
MichaelGinzburg
New Contributor III

Hello again,

Thanks to everybody who participated.

I rebuilt the DB server. Now I have no problem with spatial indices. Nor with identify.

I have problem with selection. I can't select from spatial view. Getting no results.

What can be the problem?

Still on 9.3.1.

Thanks!

 

Reply
0 Kudos