WAB application on mobile devices

578
19
Jump to solution
10-31-2017 06:32 AM
DanielMunoz
Occasional Contributor

Application works fine on iPhone but on the iPad I get:

json parse error unrecognized token '<'

any suggestions

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
DanielMunoz
Occasional Contributor

I just figure it out, I was missing the "s" on https://

View solution in original post

19 Replies
RobertScheitlin__GISP
MVP Esteemed Contributor

Daniel,

   On the iPad are you using Safari or Chrome?

0 Kudos
DanielMunoz
Occasional Contributor

I tried both with the same results, clear cache on both also.

0 Kudos
RobertScheitlin__GISP
MVP Esteemed Contributor

Is it a public site I can test. I have not had any issue with my site on an iPad.

0 Kudos
DanielMunoz
Occasional Contributor

Thank you Robert! I just started moving to WAB from flex, I forgot that for whatever reason when I add my layers to my maps that I going to be using on my WAB app I can only add from my secure GIS server making the app only https://. I see that your widgets live preview sites are not secure, I will have to investigate how to allow http:// sites also. My sites are public but they are only tests for now, interestingly enough I can get to my sites from my PC with only http://  i just get the message this is not a secure site.

ArcGIS Web Application 

0 Kudos
RobertScheitlin__GISP
MVP Esteemed Contributor

Daniel,

   The normal culprit for the required https when using WAB is that you entered a https url when you set the portal url when first setting up WAB Dev. If you go to the [instal dir]\server and delete the signininfo.json file and then restart WAB it will ask for the portal url again and this time use http not https.

DanielMunoz
Occasional Contributor

Good to know! I already have a long list of tips. Thank you.

0 Kudos
RebeccaStrauch__GISP
MVP Esteemed Contributor

Since you are just new to WAB, for other tips, news, training, and widgets, check out my blogs..starting with

/blogs/myAlaskaGIS/2016/03/09/web-appbuilder-developer-edition-customization-resource-list?sr=search...‌   

A bit messy, but I update often.  fwiw.

0 Kudos
DanielMunoz
Occasional Contributor

Thank you!

0 Kudos
DanielMunoz
Occasional Contributor

I just figure it out, I was missing the "s" on https://