LocalLayer widget and WAB 2.3

2116
28
03-24-2017 03:33 PM
ReneeGerasimtchouk
New Contributor III

Does the LocalLayer widget work with WAB 2.3? I configured it and can add layers but the OK, Cancel, and X button do not do anything - when clicked on, nothing happens.

Thank you,

Renee

0 Kudos
28 Replies
BarnabyRockwell
Regular Contributor

Yes, version 2.2 of the LL widget works fine for me in WAB Dev 2.3 and 2.4 apps.

ReneeGerasimtchouk
New Contributor III

I wonder what I'm doing wrong then. I set the "visibility: false" and using Firefox. Anything I'm missing? Thank you !!

0 Kudos
JeffSauder
Occasional Contributor

Hi Barnaby,

I have 2.4 WAB also and this doesn't even show up after I configure the config.json (predefined-app\default folder), is there something else that you did to get this to work for 2.4?  I don't see it anywhere, in the header controller, in the on panel widgets, nowhere...

0 Kudos
BarnabyRockwell
Regular Contributor

Hi Jeff,

Did you follow all the Setup instructions here?

GitHub - cmndrbensisko/LocalLayer:

Cheers,

Barnaby

0 Kudos
RajuGopinath
New Contributor III

Hi Barnaby:

I followed the setup instructions. Then, I encounter the issue which Ron Steward pointed out? Did you upgrade from previous version or did you start it fresh?

Thanks

-Raju

0 Kudos
BarnabyRockwell
Regular Contributor

For WAB Dev 2.4 I imported apps containing the 2.2 version of the widget from .zip files exported from WAB Dev 2.3.  I then updated the widgetonscreen section of the config.json.  That's it.

0 Kudos
JeffSauder
Occasional Contributor

Hi Barnaby,

Thanks for the reply. Yes I did set it up using those instructions, (the first part, putting in the widget definition for the foldable theme, I figured the rest of the directions is to get the other widgets/themes to work with it). I’ve double and triple checked it and all looks OK. However, I’m not sure where to find it, should it show up in the widget list when I click one of the numbered “placeholders”, or is it in the header controller widgets, or am I looking in the wrong places? (I’m kinda new to all this…)

This is what I added to the widgetonscreen section of the config.json

{

"uri": "widgets/LocalLayer/Widget",

"visible": false

},

And I made sure the LocalLayer is the same as the folder name for the widget that I downloaded from github (I changed it from LocalLayer-2.2)

And I am using the Foldable theme

I did notice that after I create the app, when I go to the widgets folder under server for the app that I created, the LocalLayer folder shows up there, so it is finding it and copying it over when the app is created.

0 Kudos
RonSteward
New Contributor III

Jeff,

All I can think to suggest is make sure the LocalLayer widget you renamed is the root folder for the widget.  I think I found that the LocalLayer-2.2 contained another LocalLayer-2.2 insdie it that actually had the widget contents.  Once I removed the additional folder it showed up.

Ron

0 Kudos
BarnabyRockwell
Regular Contributor

When you edit the app in WAB Dev 2.4, does the Widget area look like this?  (LL widget indicated in red).

0 Kudos