Select to view content in your preferred language

URL schema between two forms doesn't work

372
3
05-31-2022 03:53 AM
by Anonymous User
Not applicable

Hi everyone, 

I have an issue with an url schema to link two forms. This link should prepopulate answers in the second survey, but when I click on it the app get stuck in the loading screen.

It works with the 3.13.255 but not with 3.14.255 and 3.14.262.

 

Anyone know how to manage this issue.

Thanks in advance,

Antonio

0 Kudos
3 Replies
DougBrowning
MVP Esteemed Contributor

Need to post the URL and possibly the form to get any clue.  Prob a typo.

0 Kudos
by Anonymous User
Not applicable

Hi Doug, 

thanks for your answer. After a bit, I found the problem: if in the linked form there is a calculation inside a repeat with attachments, the mobile app crashes.

Please find attached the to forms. Start form is linked to End Form with an app link.

I hope that it can help.

 

Thanks, 

Antonio

0 Kudos
DougBrowning
MVP Esteemed Contributor

My guess is you used a field name of file for the file question.  That is a reserved word.  You also called image image which is not reserved but not good idea to use that.

DougBrowning_0-1656341499695.png

 

I am also not sure count works when given a repeat name.  I think you need to give it a field inside of the repeat.  

A number of your drop downs in excel are broken.  Make sure to always use Paste Values vs ctrl C and V or excel brings all the formulas over.

If it still fails turn on logging in 123 to see if there is more info.

Hope that helps

0 Kudos