Project Referenced DLL not Extracting from .esriAddinX

431
3
Jump to solution
07-17-2019 07:57 AM
MatthewJackson3
New Contributor II

Good Morning,

I just upgraded to 2.4 today, and ran across an issue that I had solved in the past by manually copying a dll into the assemblycache\guid directory, but I'm wondering if there is a better solution? I am using the MathNet.Numerics library in my project, in addition to a number of other libraries. All of the other referenced libraries in the project seem to copy just fine. Below is an example of what I'm seeing when I look in the AssemblyCache\guid subdirectory. As you can see, it copies the xml file describing the assembly, but does not copy the assembly itself.

Interestingly enough, if I dig into the .esriAddinX archive generated by visual studio, MathNet.Numerics.dll appears to be present, and if I extract it manually using 7zip, the dll is extracted as expected. I tried deleting the assemblycache\guid directory, but when it repopulates, the same file is missing. Any ideas?

Thanks,

Matt

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
CharlesMacleod
Esri Regular Contributor

Matt, this is a bug. It will be fixed in the next release - 2.5

View solution in original post

0 Kudos
3 Replies
CharlesMacleod
Esri Regular Contributor

Matt, this is a bug. It will be fixed in the next release - 2.5

0 Kudos
MatthewJackson3
New Contributor II

Sounds good, thank you!

0 Kudos
PierreMasson
New Contributor III

I have the same problem now with ArcGis Pro 2.8

0 Kudos