Select to view content in your preferred language

Elevation Layer via URL

471
1
Jump to solution
03-08-2023 04:36 AM
Labels (1)
TH1
by
New Contributor II

Hello together,

i want to load an Elevation Layer from a Portal to an ArcGIS Online via URL. It works fine until now, AGO won't create an Elevation Layer anymore it creates an Imagery Layer.

Something changed? Somebody know the Problem?

Thx for some help

 

Orginal Layer in the PortalOrginal Layer in the Portal

New hosted Layer in AGO via URLNew hosted Layer in AGO via URL

 

 

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
MJBiazar
Esri Contributor

Hi @TH1

It seems like this issue was introduced with the February release. A defect has been logged against this behavior (BUG-000156413). 

 

In the meantime, you can work around this issue by manually adding  "Elevation 3D Layer" to the  "typeKeywords" in the JSON of the item using ArcGIS Online Assistant.

Please keep in mind that ArcGIS Online Assistant is not a supported product.

2023-03-08_9-10-13.jpg

 

Best,

MJ

View solution in original post

1 Reply
MJBiazar
Esri Contributor

Hi @TH1

It seems like this issue was introduced with the February release. A defect has been logged against this behavior (BUG-000156413). 

 

In the meantime, you can work around this issue by manually adding  "Elevation 3D Layer" to the  "typeKeywords" in the JSON of the item using ArcGIS Online Assistant.

Please keep in mind that ArcGIS Online Assistant is not a supported product.

2023-03-08_9-10-13.jpg

 

Best,

MJ