"Paging aborted: Failed to parse server response" on a hosted dataset?

383
4
Jump to solution
06-25-2018 07:49 AM
McPhail_Brian
New Contributor II

Has anyone else been experiencing a "Paging aborted: Failed to parse server response" error on any hosted datasets when you go to download? I've only noticed this happening in the last week or so on one of our datasets (https://insights-york.opendata.arcgis.com/datasets/contours-1m-2016).

I've tried re-uploading the data and even creating the item from scratch but I am still getting this error. Any help on this would be greatly appreciated.

Brian

Tags (1)
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
McPhail_Brian
New Contributor II

Of course! Thanks for the follow-up Graham. 

I tried a few things last week (rebuilding the data schema from scratch) and that seemed to fix the issue (or it was a coincidence). Everything seems to be working as expected now.

If it helps for any future issues, I tried this through IE, Chrome and FireFox and saw that same issue last week. I'm also using Windows 7 as my OS.

View solution in original post

0 Kudos
4 Replies
GrahamHudgins
Esri Regular Contributor

and of course it works for me when I try 😉

Can you check the issue and let me know if it persists? If it does, can you tell me which browser & operating system you're using?

0 Kudos
McPhail_Brian
New Contributor II

Of course! Thanks for the follow-up Graham. 

I tried a few things last week (rebuilding the data schema from scratch) and that seemed to fix the issue (or it was a coincidence). Everything seems to be working as expected now.

If it helps for any future issues, I tried this through IE, Chrome and FireFox and saw that same issue last week. I'm also using Windows 7 as my OS.

0 Kudos
MeleKoneya
Regular Contributor

Graham 

We are having a similar issue.    Our data is coming from an ArcGIS Server URL.

https://opendata.arcgis.com/datasets/15c6c08aefe441648537b7f4630ef225_7.csv?outSR=%7B%22latestWkid%2...

We never had this issue before.    We have made some changes on the IT side here but so far nothing is raising red flags for our Network Engineers.    Let me know if you have any suggestions.     

Here is our open data site.

http://data-cos-gis.opendata.arcgis.com/

It works if I upload a shapefile and use a hosted feature layer.  

I do have a support case open but it is not uncovering much.

Thanks,

Mele

0 Kudos
GrahamHudgins
Esri Regular Contributor

Looks like your service is inaccessible to our download system. It's odd that the map requests still function but the overall service does not.

0 Kudos