Document link/URL not opening on Hub since update?

56
2
Jump to solution
Wednesday
Daniel_Hardwick
New Contributor III

We have some datasets which used to open fine on Hub, suddenly not working, and we think it is likely since the recent update. The data set is “Taxi Licenses - Public Register” – this is a document link and should open straight to this webpage (https://my.middlesbrough.gov.uk/en/AchieveForms/?form_uri=sandbox-publish://AF-Process-29656bd3-a1a1...)

 

When you select it on the Open Data site you get an error message stating www.middlesbrough.gov.uk refused to connect.

 

This works in the “My content” screen and I have checked all settings and they are correct. I have just tried opening another Document link dataset and this is failing to connect also. 

We had a similar issue after the update of CSV files no longer working in Hub, but once I posted in here that was resolved. Not sure if this is a similar issue? 

Tags (2)
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
JustinPrather
Esri Contributor

Hi @Daniel_Hardwick –

Thanks for posting your question!

I'm seeing the following error:

Refused to display 'https://my.middlesbrough.gov.uk/' in a frame because it set 'X-Frame-Options' to 'sameorigin'.

I'd recommend checking a setting in your Hub site. 

Go to edit your site. In the Settings, under Interactions, check if Embedded Links is toggled off. With this setting off, your document links should open directly, and not within the context of your Hub site. 

JustinPrather_0-1623253211236.png

View solution in original post

2 Replies
JustinPrather
Esri Contributor

Hi @Daniel_Hardwick –

Thanks for posting your question!

I'm seeing the following error:

Refused to display 'https://my.middlesbrough.gov.uk/' in a frame because it set 'X-Frame-Options' to 'sameorigin'.

I'd recommend checking a setting in your Hub site. 

Go to edit your site. In the Settings, under Interactions, check if Embedded Links is toggled off. With this setting off, your document links should open directly, and not within the context of your Hub site. 

JustinPrather_0-1623253211236.png

View solution in original post

Daniel_Hardwick
New Contributor III
Thanks Justin, that is exactly what we needed to know. Works as we expected now.