GeoEvent Hangs sometimes - version 10.2.2

3711
1
Jump to solution
02-25-2015 11:58 AM
LakshmananVenkatesan
Occasional Contributor

Hi All,

We are using ArcGIS GEP 10.2.2 hangs intermittently i.e  where input data is not getting polled. Input status "STARTED" but there is no data or count is not getting increased. when I check the log below is the message. Once I restart the GeoEvent service , things are working fine. I am not sure what could be the reason.

error while deleting features in feature service GeoTab Delete String is f=json&rollbackOnFailure=true&where=DATETIMESTAMP<'2015-01-26 15:52:43' java.io.IOException: {"error":{"code":500,"message":"Unable to complete operation.","details":["Unable to perform deleteFeatures operation."]}} at com.esri.ges.transport.featureService.FeatureServiceOutboundTransport.validateResponse(FeatureServiceOutboundTransport.java:720)[253:com.esri.ges.framework.transport.featureservice-transport:10.2.2] at com.esri.ges.transport.featureService.FeatureServiceOutboundTransport.cleanup(FeatureServiceOutboundTransport.java:561)[253:com.esri.ges.framework.transport.featureservice-transport:10.2.2] at com.esri.ges.transport.featureService.FeatureServiceOutboundTransport.access$100(FeatureServiceOutboundTransport.java:42)[253:com.esri.ges.framework.transport.featureservice-transport:10.2.2] at com.esri.ges.transport.featureService.FeatureServiceOutboundTransport$CleanupThread.run(FeatureServiceOutboundTransport.java:622)[253:com.esri.ges.framework.transport.featureservice-transport:10.2.2]

In addition I see more number of below warnings as well.

org.apache.http.impl.auth.HttpAuthenticatorKERBEROS authentication error: No valid credentials provided (Mechanism level: Failed to find any Kerberos tgt)Wed Feb 25 13:54:49 CST 2015WARN

org.apache.http.impl.auth.HttpAuthenticatorNTLM authentication error: Credentials cannot be used for NTLM authentication: org.apache.http.auth.UsernamePasswordCredentialsWed Feb 25 13:54:49 CST 2015WARN

org.apache.http.impl.auth.HttpAuthenticatorNEGOTIATE authentication error: No valid credentials provided (Mechanism level: No valid credentials provided (Mechanism level: Failed to find any Kerberos tgt))

I am also looking for an alert message to be set up for these kind of situations, any clue?

Tags (1)
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
LakshmananVenkatesan
Occasional Contributor

ESRI replied this as a known defect in 10.2.2

View solution in original post

0 Kudos
1 Reply
LakshmananVenkatesan
Occasional Contributor

ESRI replied this as a known defect in 10.2.2

View solution in original post

0 Kudos