Public map won't add to the map widget

471
4
Jump to solution
12-04-2019 12:29 PM
Roger_Bannister
New Contributor II

Within minutes of playing with the experience builder I hit a road block. I tried to add a map I own that is shared publicly but the Set Data tab in the map widget keeps telling me "No added data can be used." The map contains only a hosted feature layer (also shared publicly) and a base map that uses a combination of vector tiles and imagery. Any pointers to specific content that's not currently supported?

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Roger_Bannister
New Contributor II

I suspect I know the culprit. The feature layer in that map is shared publicly but with usage limited to specific urls for embedding in our public facing website. It's probably having trouble with it because the url of the experience builder app isn't in the list.

View solution in original post

4 Replies
DavidMartinez
Esri Regular Contributor

Hi Roger,

Can you copy the URL of the public map you're having problems with and post it on this thread, please?

Thanks,

David

0 Kudos
Roger_Bannister
New Contributor II

Here is a link to the web map's details page.

https://www.arcgis.com/home/item.html?id=e7a1130c534c4e9bb52b48bbbefd677f 

0 Kudos
Roger_Bannister
New Contributor II

I suspect I know the culprit. The feature layer in that map is shared publicly but with usage limited to specific urls for embedding in our public facing website. It's probably having trouble with it because the url of the experience builder app isn't in the list.

Roger_Bannister
New Contributor II

David Martinez‌ that was indeed the issue. I added https://experience.arcgis.com/ to the usage limit settings and the map loaded in Experience Builder.