Select to view content in your preferred language

Issue with Set Link for Image widget in Experience Builder

971
4
01-18-2022 02:10 AM
Labels (1)
isalim
by Esri Contributor
Esri Contributor

Hi,

I found an issue with the editing experience on the URL box on the Set Link pane of the Image widget.

The text editor cursor always comes back to the end of the last character whenever I tried to edit anywhere else before the last character. Please refer to the video I have attached in this post for more clarity on what I meant.

This might be a minor issue, but it can be an annoying one if say the URL is a long string.

Would love to see this fixed in future updates!

4 Replies
rzufelt
Occasional Contributor

is this with the developer version or something?

I can't reproduce this with AGOL EB.  It lets me modify the URL as normal.

R_

PS, how do you insert a video as a link like that?  I tried to add example video, but no go...

isalim
by Esri Contributor
Esri Contributor

Hi rzufelt,

I encountered the issue when using Experience Builder on Enterprise 10.9.1.

Irvan

0 Kudos
TonghuiMing
Esri Regular Contributor

@isalim - telling from the video you posted, it seems like a bug  - the input box grabbing focus constantly. However, in the latest AGOL version, it should work fine like this:

TonghuiMing_0-1642559234802.png

Could you please provide the version/environment that can reproduce it? Thanks.

0 Kudos
isalim
by Esri Contributor
Esri Contributor

Hi TonghuiMing,

Thanks for the insight.

I am using Enterprise 10.9.1 deployed on Linux when faced with the issue.

Hope this is fixed in future patches!

Irvan

0 Kudos