Select to view content in your preferred language

Experience Builder Search and Query widgets not showing all layers in large services

2671
7
Jump to solution
06-17-2023 05:20 PM
Labels (1)
LJackson29
Occasional Contributor III

@Jianxia 

Within the Search and Query widgets only the first 10 layers are showing up in services that have over 10 layers in them since the update the other day. We are no longer able to search on those layers or carry out queries. They do show up in the layers widget. I hope this can be fixed soon as it greatly affects the functionality of our apps.

Thanks!

LeilaJackson1_0-1687047254767.png

LeilaJackson1_1-1687047330158.png

LeilaJackson1_2-1687047407875.png

 

 

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Jianxia
Esri Regular Contributor

@LJackson29 , a fix has been deployed. Could you help confirm if it works for you? Thanks!

View solution in original post

0 Kudos
7 Replies
Jianxia
Esri Regular Contributor

@LJackson29 , thanks for letting us know. We are looking into it.

0 Kudos
TonghuiMing
Esri Regular Contributor

@LJackson29 Do you have a sample app or data that we can take a look at? We have tried using large services but cannot reproduce the issue.

0 Kudos
Jianxia
Esri Regular Contributor

Added on Tonghui's comment. @LJackson29 If the sample app can't be shared, could you please contact Esri Support to help create a reproducible case?

0 Kudos
LJackson29
Occasional Contributor III

@Jianxia @TonghuiMing Thanks for your responses. I have created a test app for you, is there a way for me to private message you with the URL?

0 Kudos
Jianxia
Esri Regular Contributor

Hi @LJackson29, could you please send me an email with the URL? My email is jsong@esri.com.

0 Kudos
Jianxia
Esri Regular Contributor

@LJackson29 , a fix has been deployed. Could you help confirm if it works for you? Thanks!

0 Kudos
LJackson29
Occasional Contributor III

Many thanks @Jianxia - That fixed the issue 😊

0 Kudos