Archiving Problems with Offline Support

4871
6
05-08-2014 05:37 PM
PeterTimmers
Occasional Contributor III
Hi All,

Is anyone else having trouble with archiving for offline? 

I'm getting the following...

"Incorrect syntax near ')' ???

Error executing tool.: ErrorMsg@SyncGPService:{"code":500,"description":"Failed to synchronize."} Failed to execute (Sync Feature Service Replica).

Error: Failed to export data changes to replica.

Failed in acquiring Archive Difference Cursor for Dataset: GISPDB.GISADMIN.MOB_AGM_Recon for Replica: GISADMIN.Ags_Fs_1399593325880 [GUID: F2ABEC6D-BFDC-4D5F-A288-18BBAA050414]. Time taken: 0.022000 seconds. Underlying DBMS error [[Microsoft][SQL Server Native Client 10.0][SQL Server]Incorrect syntax near ')'.] [GISPDB.GISADMIN.MOB_AGM_Recon]

.
<edit>Ooops posted in wrong group - should have been Collector</edit>
0 Kudos
6 Replies
VIKRANTKRISHNA
New Contributor III
I am having similar issue with ArcGIS iOS runtime SDK.
0 Kudos
JoshSaad1
Occasional Contributor II
I'm getting this error on  my server.  I believe this is causing a problem where my edits aren't being stored after I synchronize with my mobile devices, both iOS and Android.
0 Kudos
PeterTimmers
Occasional Contributor III
Have you got a datetime def query on your data?  Could be that.
0 Kudos
JoshSaad1
Occasional Contributor II

I resolved the problem I was having by deleting my archive and recreating it.  Hope that helps.

0 Kudos
EricJackson1
New Contributor III

Hi Josh, we are having a similar issue.  Can you provide more detail about what you did to solve your issue?

0 Kudos
JoshSaad1
Occasional Contributor II

Sorry, it was so long ago and I'm kind of fuzzy on the details.  I probably deleted the dataset and started from scratch.

0 Kudos