error getting active builds

170
8
Jump to solution
02-26-2019 10:54 AM
Highlighted
by
Occasional Contributor II

I am signed into AppStudio and I have used cloud make numerous times.  However I am now unable to do this.  I get the error on the cloud make below and it wont make now?  I have logged off and back in numerous times.  When I try and build I get some error on the bottom of the build status screen saying Error 401 with a long Error Transferring URL

Reply
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Esri Regular Contributor

Hello M Ka, 

We have resolved this issue, and it is working during my testing. 

Can you confirm if this is working on your side as well? 

Thank you,

Erwin Soekianto

AppStudio for ArcGIS

View solution in original post

Reply
0 Kudos
8 Replies
Highlighted
Esri Regular Contributor

Hello M Ka, 

Thank you for reporting. This is an issue on our side, we are currently working on getting this fixed. I will update this thread as soon as we resolve this issue. 

Thank you,

Erwin Soekianto

AppStudio for ArcGIS

Reply
0 Kudos
Highlighted
Esri Regular Contributor

Hello M Ka, 

We have resolved this issue, and it is working during my testing. 

Can you confirm if this is working on your side as well? 

Thank you,

Erwin Soekianto

AppStudio for ArcGIS

View solution in original post

Reply
0 Kudos
Highlighted
by
Occasional Contributor II

It is now working and was able to build successfully

Reply
0 Kudos
Highlighted
by
Occasional Contributor II

This Error is Happening again.  Can you look into this again

Reply
0 Kudos
Highlighted
Esri Regular Contributor

M Ka, 

Yes, I will update you when this is back online again. 

Erwin

Reply
0 Kudos
Highlighted
Esri Regular Contributor

This should be working now. Let us know if this is not working on your side.

Reply
0 Kudos
Highlighted
by
Occasional Contributor II

This was working when I got in this morning at 8am CST.  Thanks.  Is there a better way to report this or contact.

Reply
0 Kudos
Highlighted
Esri Regular Contributor

GeoNet or email to appstudiofeedback@esri.com

Reply
0 Kudos