Cloud Make failing with U1052 NMAKE error

251
3
Jump to solution
10-03-2018 02:18 PM
HeathcliffRongo
New Contributor III

AppStudio 3.1.134.

For some reason Cloud Make isn't working at all for me today, although it was working fine yesterday. I've also noticed the email notifications aren't coming as well, so I don't have any detailed information about the error other than what is shown in AppStudio.

Here's the workflow I'm following to replicate the issue currently:

  1. Created a new app from one of the templates (in my case Quick Report)
  2. Uploaded to AGOL
  3. Run Cloud Make -> Win x64 build
  4. Setting email notification level to Verbose
  5. Start the build
  6. After a minute or two the build will fail with the message: "NMAKE: fatal error U1052: file 'Makefile.Release' not found"
  7. Also noticed that no build notification emails are coming through.

I can't think of any notable changes that would've happened on my system since yesterday when cloud make was working. Wondering if this is an issue with the make service itself rather than something on my end.

Any suggestions welcome

Cheers,

Heath.

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
ErwinSoekianto
Esri Regular Contributor

Heathcliff Rongo

The Cloud Make services for version 3.1.x are up and running now for all platforms. 

Let me know if you have any issue.

Erwin.

View solution in original post

3 Replies
ErwinSoekianto
Esri Regular Contributor

Heath, 

Thank you for reporting, this is an issue on our side, we are currently working on it. I will let you know as soon as this is up and running again. Sorry for the inconvenience.

Thank you,

Erwin Soekianto

AppStudio for ArcGIS Team

ErwinSoekianto
Esri Regular Contributor

Heathcliff Rongo

The Cloud Make services for version 3.1.x are up and running now for all platforms. 

Let me know if you have any issue.

Erwin.

HeathcliffRongo
New Contributor III

That's working fine for me now. Thanks a lot Erwin. 

0 Kudos