Arcgis Quick Capture Template in AppStudio

335
3
Jump to solution
09-06-2019 09:25 PM
YuliaMamonova
Occasional Contributor II

Hello Erwin Soekianto,

I am trying to play with quick capture template (not quick report) in app studio 4, and I can't log in with arcgis online credentials when I run it. After I enter credentials, it starts spinning and then just brings me back into choose portal page.

Am I doing something wrong? I properly registered it the same way I did before with other apps.

Thank you,

Yulia

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
JohnathanHasthorpe
Esri Regular Contributor

Hi Yulia

The issue was that the license checks are based on the QuickCapture mobile app's client ID. When using your own client ID, the license check was not working. We have made a fix to the template to get around the issue. If you create a new one, you should no longer see this problem.

Thanks

John

View solution in original post

0 Kudos
3 Replies
IsmaelChivite
Esri Frequent Contributor

Same here.  See video for details. This is a after registering the AppID.

0 Kudos
JohnathanHasthorpe
Esri Regular Contributor

Hi Yulia

The issue was that the license checks are based on the QuickCapture mobile app's client ID. When using your own client ID, the license check was not working. We have made a fix to the template to get around the issue. If you create a new one, you should no longer see this problem.

Thanks

John

View solution in original post

0 Kudos
YuliaMamonova
Occasional Contributor II

John,

Thank you!

0 Kudos