Arcgis Online - Feature Services with Stored Credentials - "Service Directory has been Disbabled"

315
2
Jump to solution
03-20-2018 07:57 AM
ChrisWalker4
New Contributor III

Hi All, 

I have saved a feature service with stored credentials in ArcGIS Online.

I cannot access the service once published as I receive the following error.  Saying that I checked my ArcGIS Server and the service directory is enabled.  

Using HTTPS, arcgis server 10.4.1  Any thoughts?

ArcGIS Portal Directory | HomeLogin | Signup | Generate Token
Error

Services Directory has been disabled.


Error: 403
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
nakulmanocha
Esri Regular Contributor

Please post your question on ArcGIS Online . This is not related to AppStudio

On the side note the service directory has been disabled by the admin. This is a setting but that doesn't mean you cannot access the service. It just means you cannot browse the root folder of the REST urls. You need to provide the complete URL with the token to view in the browser.

View solution in original post

0 Kudos
2 Replies
nakulmanocha
Esri Regular Contributor

Please post your question on ArcGIS Online . This is not related to AppStudio

On the side note the service directory has been disabled by the admin. This is a setting but that doesn't mean you cannot access the service. It just means you cannot browse the root folder of the REST urls. You need to provide the complete URL with the token to view in the browser.

0 Kudos
ChrisWalker4
New Contributor III

Thanks.. sorry i thought I was in ArcGIS Online

Appreciate the heads up

0 Kudos